Meridiana Tours – туристическа агенция в ПерникMeridiana Tours – туристическа агенция в Перник
Forgot password?

Вила Йоанна – Никити, Халкидики, Гърция

Вила“Йоана“ се намира на около 250 м. от плажа на Никити и на 700 м. от центъра на селото. Вилата разполага с 4 апартамента и 3 студиа. Всички са оборудвани със самост. санит. възел, климатик, сешоар, хладилник, TV, кухненски бокс (фурна, котлони за готвене, посуда) и тераса. Част от стаите са с изглед към морето. На разположение на гостите има двор-градина с кът за отдих, съоръжения за децата, покрито барбекю (с маса, хладилник, течаща вода), пералня за общо ползване, паркинг и безплатен безжичен интернет. Спалното бельо и кърпите се сменят на всеки 7 дни. Стаите се почистват на всеки 7 дни.

Описание на стаите:

Студио No 1 / за 2 – 3 човека / се намира на приземния етаж и разполага с една спалня с две единични легла и допълнително легло в кухнята. Климатикът е общ за цялото помещение. Гледката е към градината.

Апартамент No 2 / за 4 – 5 човека / е на приземния етаж и има две спални с по две легла всяка и допълнително единично легло в едната спалня. Климатикът е общ за цялото помещение. Гледката е към градината.

Апартамент No 3 / за 4 – 5 човека / е мезонет – на първия етаж се намира кухнята , където има едно единично легло. На втория етаж са две спални с по две легла. Терасата има гледка към градината и морето. На всеки етаж има климатик.

Апартамент No 4 / за 4 – 5 човека / е на първия етаж и има две стаи с по две легла и допълнително единично легло в кухнята. Климатикът е общ за цялото помещение. Гледката е към градината.

Апартамент No 5 / за 4 – 5 човека / е на втория етаж и има две спални с по две единични легла и допълнително единично легло в кухнята. Климатикът е общ за цялото помещение. Терасата има гледка към градината и морето.

Студио No 6 / за 2 – 3 човека / се намира на приземен етаж в малка самостоятелна постройка отделно от другата сграда. Има три легла в спалното помещение. Гледката е към градината.

ЦЕНИ ЛЯТО 2020 г

Villa Ioanna & House Ioanna:

настаняване легла май юни 01.07 – 10.07 11.07 – 31.08 септември
студио 2 41 46 35
студио 3 45 52 38
апартамент 4-5 66 80 55

Цените са в евро за помещение на вечер

минимум нощувки – 3